KINGS IJS & FRIET

KINGS IJS & FRIET Verse friet met liefde gemaakt

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 770 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Kings IJs & Friet. Meer weten? Ontdek meer

11 aug 2022 om 8:27 Friet mayonaise ipv bestelde friet speciaal bezorgd en een van de kroketten opengebarsten in de frituur Verder was alles was wel goed warm en lekker.
8 aug 2022 om 9:17 Eten was heerlijk! Burgers zijn goed op smaak. snel bezorgd. Ook ijs besteld kwam perfect aan.
6 aug 2022 om 19:08 Heerlijk schepijs, veel smaken en vlot thuisbezorgd
20 jul 2022 om 19:29 Eten was nog warm, verse friet en snelle bezorging.
19 jul 2022 om 20:11 Top
8 jul 2022 om 20:43 Sneller bezorgd dan verwacht. Goed warm en lekker!
4 jul 2022 om 8:57 De friet was hard en het broodje klef. Heb ooit eerder bij Kings besteld en had toen een veel positievere ervaring. Prijs kwaliteit verhouding niet in balans.
18 jun 2022 om 21:55 Weer niet genoeg friet. 11 euro verwacht je toch wel dat je met twee kleine kinderen en twee volwassen een frietje kunt eten. De laatste twee keer was zelfde verhaal. Ik ga verder kijken. Jammer, want het was goede friet :(
17 jun 2022 om 21:25 Mayonaise zat door heel de zak heen, kroket geplet.. De verpakking moet echt beter gedaan worden, of er moet beter opgelet worden met bezorgen. Misschien doosjes ipv zakjes? Mayo was open gegaan ondanks plastic eromheen, en stond boven op de kroket.
12 jun 2022 om 18:53 De bezorger is bijzonder vriendelijk netjes en beleefd echt super bezorger de jongeman met de naam deshawn verdiend opslag helaas had ik geen kleingeld voor hem maar echt een tien voor deze bezorger zo vriendelijk en netjes maak je ze nooit mee
7 jun 2022 om 20:20 Frieten zijn lekker knapperig. Vlees goed mals. Het menu is wat karig. Er mag wat 'groen' of aankleding bij.
14 mei 2022 om 8:41 Het ijs was heerlijk, maar de burger was helemaal uit mekaar gevallen en niet meer goed warm. De patat was ronduit smerig en keihard. Ik kies voortaan toch maar weer voor een andere tent.